Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575-725990

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575-725990  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Beeld en Muziek

Met beelden en muziek kunnen we aan een uitvaart een mooie persoonlijke invulling geven. Vaak vindt men het fijn om een herinnering voorbij te zien komen tijdens de muziekstukken of wanneer er gesproken wordt. Hiernaast bieden foto’s, een film- en/of muziekstukken tijdens en na de uitvaart handvatten tijdens het rouwproces. Bij Uitvaartzorg Torenstad zijn wij ons ervan bewust dat de keuzes rondom beeld en muziek vaak lastige keuzes zijn. Ook bij het uitkiezen van passende muziek  staan wij onze families graag bij.

Beeld en muziek horen bij een uitvaart. Uitvaartzorg Torenstad biedt alle mogelijkheden om een uitvaart te verzorgen met de muziek en de beelden die passen bij het leven van uw dierbare.

Beeld en muziek als mooie herinnering

Een fotopresentatie voor de uitvaart is een unieke manier om herinneringen en het leven van uw dierbare in beeld te brengen tijdens de dienst/plechtigheid.

In ons uitvaartcentrum kunnen wij tijdens de dienst een fotopresentatie tonen.

In overleg met de uitvaartleider kunnen wij de fotopresentatie maken met de door u aangeleverde foto’s. Deze foto’s worden dan verwerkt in een mooie presentatie.

Uitvaartfotografie onderdeel van de rouwverwerking

De dag van de uitvaart gaat vaak in een roes voorbij. Voor veel nabestaanden helpt het om beelden van de uitvaart terug te kijken. Er is maar één kans om de uitvaart mooi in beeld te brengen. Indien de wens voor foto of film aanwezig is kunnen wij u hierover adviseren.

Hulp bij de muziek keuze

Muziek hoort bij het leven en daarom ook bij een afscheid. Uitvaartmuziek brengt troost, herinnering, steun of een glimlach. De uitgekozen muziekstukken zijn vaak verbonden aan een herinnering of gevoel. Het is ook mogelijk om live muziek te laten horen tijdens de plechtigheid. Denk aan een koor, iemand die piano speelt of een ander instrument. Het komt ook voor dat de band waar de overledene lid van was, kwam spelen op de dag van de uitvaart.

.