Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575-725990

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575-725990  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Begraven of Cremeren

Een van de belangrijkste beslissingen bij een uitvaart is de keuze tussen begraven of cremeren. Rondom Zutphen zijn er verschillende mooie mogelijkheden. Onze uitvaartverzorgers zijn bekend in de regio en kunnen u altijd voorzien van informatie en advies over uw opties.

Begraven

Uitvaartzorg Torenstad werkt al geruime tijd nauw samen met verschillende begraafplaatsen in en om Zutphen. Dit geeft ons de flexibiliteit om u bij te staan in de keuze van de uitvaartlocatie die het best bij u of uw dierbare past.

Cremeren

Hetzelfde geldt voor de crematoriums in de regio Zutphen. Onze uitvaartverzorgers hebben de kennis en de contacten om u zo goed mogelijk te begeleiden in uw keuze voor de juiste locatie. Hieronder lichten wij een paar van deze opties voor u uit.

Vragen over uw uitvaartwensen?

Heeft u meer vragen over de uitvaartlocaties naar uw wens of bij in de buurt? U kunt ons altijd bellen voor informatie op het nummer 0575- 725990 of bekijk onze contactpagina. Wij zijn te allen tijden beschikbaar om u te helpen bij uw uitvaart of die van een dierbare.

.