Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575-725990

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575-725990  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Kosten Uitvaart

Wij geloven erin dat iedereen aan de hand van zijn of haar persoonlijke wensen en eigen budget een waardig afscheid kan laten verzorgen. Ongeacht uw geloofsovertuiging en/ of waar uw verzekerd bent. Onze uitvaartleiders luisteren aandachtig naar al uw wensen en zijn transparant in de werkwijze. Leest u meer over de kosten voor ee0 uitvaart op deze pagina.

De kosten bij de uitvaart

Kosten en VerzekeringIeder persoon is een uniek persoon. En een uitvaart is een reflectie van het leven van uw overleden geliefde. Daarom is het mooi als de uitvaart zo persoonlijk en uniek mogelijk is. Een uitvaart die uw overleden geliefde voor ogen had en waar iedereen met een fijn gevoel op terug kan kijken. Wij geloven erin dat dit mogelijk is, onafhankelijk van uw budget. Samen met u gaan we in gesprek om alle wensen voor de uitvaart van uw dierbare te bespreken. Wij zijn bekend met de omgeving en kunnen u veel opties voorleggen. Er zijn immers meerdere factoren die de kosten van een uitvaart kunnen beïnvloeden. Dit begint al bij de keuze tussen een crematie of een begrafenis. Een begrafenis is door de grafrechten meestal iets duurder dan een crematie. Een uitvaart is maatwerk en de kosten hangen af van de keuzes die gemaakt worden. Een thuisopbaring is bijvoorbeeld goedkoper dan een opbaring in een rouwcentrum. Kiest u voor volgauto’s of rijdt u met eigen vervoer? De kosten van begraafplaatsen kunnen duizenden euro’s van elkaar verschillen. De keuze voor een kopje koffie in kleine kring of voor een uitbundig diner voor vele genodigden maakt ook nogal wat uit.

Samen kunnen we bekijken wat er bij u past, waarbij een beperkt budget een persoonlijk afscheid niet in de weg hoeft te staan.

.