Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575-725990

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575-725990  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Ons Team

Bij Uitvaartzorg Torenstad zijn onze uitvaartverzorgsters Karin van Rooijen & Ivanka Meijerink uw vaste aanspreekpunt. Zij zullen u vanaf het eerste contact begeleiden, als luisterend oor, schouder en adviseur, maar ook op de belangrijke momenten zijn zij op de achtergrond aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Onze uitvaartverzorgers

Karin van Rooijen en Ivanka Meijerink zijn uw vaste aanspreekpunten. Zij zullen u vanaf het eerste moment van contact begeleiden op de sleutelmomenten en op de achtergrond om alles goed te laten verlopen. Onze uitvaartverzorgers zijn de spil van het kleinschalige team van betrouwbare, betrokken en ervaren medewerkers.

Uitvaartzorg Torenstad kan u met deze mensen de handvatten geven om uw uitvaart naar wens te verzorgen.

Ons verzorgingsteam

Ons eigen zorgteam is deskundig en zal op een respectvolle wijze aan uw overleden dierbare de laatste zorg geven. Ook wanneer u bij de laatste zorg wilt helpen, zullen zij u hierbij met aandacht en tijd ondersteunen.

Bij ons begint het verzorgen vanaf het eerste moment. Het lichaam van de overledene wordt gewassen, gekleed en verzorgd. Indien nodig kunnen wij ook make-up verzorgen, de haren wassen en kappen. Bij de verzorging heeft u de keuze aanwezig te zijn, te helpen of het geheel zelf te doen. Helpen bij de verzorging kan op vele manieren, het is te allen tijden belangrijk dat u zich hierbij prettig voelt. Deze zorg vindt plaats in ons uitvaartcentrum of bij u thuis.

Thanatopraxie

In plaats van een koeling, kunt u kiezen voor thanatopraxie. Hierbij wordt de overledene licht gebalsemd. Door deze balseming wordt achteruitgang van het lichaam tijdens de opbaring tegen gegaan. Tijdens de thanatopraxie behandeling worden de lichaamsvloeistoffen afgevoerd en een conserverende vloeistof in de bloedbaan van de overledene gebracht. Dat wordt verdeeld door het lichaam ondertussen heel zacht te masseren. De overledene blijft er goed uitzien, er is tijd en u hoeft zich geen zorgen te maken over het verloop van de opbaar periode. Daarnaast voelt de overledene niet meer zo koud aan, omdat er geen koelinstallatie nodig is. Thanatopraxie kan plaatsvinden waar u wenst, dus ook thuis. Na de behandeling wordt de overledene verzorgd en gekleed.

Rouwvervoer

Ons rouwvervoer biedt voldoende ruimte om uw wensen tegemoet te komen. Standaard leveren wij een antraciet kleurige rouwauto, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor andere kleuren, volgauto’s ,een uitvaartbus, loopkoets of zelfs een uitvaart bakfiets. Vraagt u gerust naar de verschillende mogelijkheden.

Contact
.