Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Notaris informatie avond

Wij organiseren samen met Notariskantoor Coops Rouweler uit Zutphen een informatieve avond met als doel u te informeren over alle zaken rondom nalatenschap bij overlijden.

Dinsdag 27 September 19:30 uur, inloop vanaf 19:00 uur

Uitvaartcentrum ’t Rhienderen aan de Prinses Irenelaan 2 te Brummen

Klik hier voor meer informatie

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.

Neem contact met ons op!

0575-725990

Overlijden melden

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575-725990  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Eerbeek

Wanneer een dierbare overlijdt belandt u in een moeilijke periode. Juist op dit moment moeten er belangrijke beslissingen genomen worden rondom een uitvaart in Eerbeek. Wij kunnen ons voorstellen dat uw hoofd daar op dit moment niet naar staat. Daarom staan de uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Torenstad voor u klaar. Wij ondersteunen u graag bij het verzorgen van een persoonlijk en passend afscheid.

 

 

Ons uitvaartcentrum

Het is belangrijk voor het afscheid dat u de juiste locatie vindt met een fijne sfeer. Natuurlijk mag u gebruik maken van ons uitvaartcentrum . Hier beschikken wij over alle faciliteiten die u nodig heeft voor een mooi en waardig afscheid. Voor de plechtigheid en de condoleance hebben wij een mooie aula. Ook kunt u zich met familie terugtrekken in de rouwkamer. Natuurlijk is het ook mogelijk om voor een andere locatie te kiezen.

 

Wij staan voor u klaar

Vanaf het eerste contact krijgt u bij Uitvaartzorg Torenstad een vast aanspreekpunt. Zij zorgen ervoor dat op de achtergrond alles in goede banen geleid wordt. Ook kunnen wij u informeren en adviseren. Betrokkenheid, aandacht, luisteren en oog voor detail zijn een aantal waarden die voor ons belangrijk zijn in de samenwerking. Wij vinden het belangrijk dat de uitvaart passend is bij de nabestaanden en de overledene. Wij staan 24/7 voor u klaar. Neem dus gerust contact met ons op als u hulp nodig heeft.

 

Wij helpen u graag verder

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het afscheid te verzorgen op een andere locatie. Onze uitvaartverzorgers zijn bekend in de regio en helpen u graag bij het zoeken naar een passende locatie. Het belangrijkste is dat de locatie bij de nabestaanden en de overledene past en dat het de juiste sfeer heeft. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder.

 

Laat ons de uitvaart verzorgen

Bekend in de omgeving

Uitvaartzorg Torenstad verzorgt prachtige en unieke uitvaarten in Eerbeek en omgeving. Zo kunt u ook bij ons terecht voor een uitvaart in:

Eefde
Voorst
Vorden
Gorssel
Steenderen
Brummen
Dieren
Zutphen