Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575-725990

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575-725990  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Voorst

Wanneer een dierbare overlijdt is dit een moeilijk moment. Juist in deze periode moeten er veel beslissingen genomen worden. Wij kunnen ons voorstellen dat uw hoofd daar op dit moment niet naar staat. Daarom staan de uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Torenstad voor u klaar. Uw wensen staan bij ons centraal. Samen met u verzorgen wij graag een passend en persoonlijk afscheid. Daarom hebben wij een kleinschalige onderneming en zijn onze uitvaartverzorgers persoonlijk en betrokken.

 

 

Ons uitvaartcentrum

Natuurlijk kunt u voor het afscheid gebruik maken van ons uitvaartcentrum. Hier beschikken wij over alle faciliteiten die u nodig heeft voor het organiseren van een mooi en waardig afscheid. Hier beschikken wij over een aula die geschikt is voor de plechtigheid, en een rouwkamer waar u zich even terug kunt trekken. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een andere locatie voor het afscheid. Wij helpen u hier graag mee.

 

Wij staan voor u klaar

Uw laatste wensen zijn in vertrouwde handen bij de uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Torenstad. Vanaf het eerste moment krijgt u bij ons een vast aanspreekpunt. Zij zal u begeleiden en adviseren. Ook zorgen wij er op de achtergrond voor dat alles in goede banen geleid wordt. Wij ontwikkelen met u een kortdurende, intensieve samenwerking. Betrokkenheid, aandacht, luisteren en oog voor detail zijn een aantal van de waarden die wij belangrijk vinden in deze samenwerking. De wensen van de overledene en de nabestaanden staan centraal.

Wij helpen u graag verder

Onze uitvaartverzorgers staan voor u klaar en verzorgen graag een mooi afscheid naar wens. Ook vertellen wij u graag meer over onze mogelijkheden voor een begrafenis of een crematie in Voorst. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

Laat ons de uitvaart verzorgen

Bekend in de omgeving

Uitvaartzorg Torenstad verzorgt prachtige en unieke uitvaarten in Voorst en omgeving.

.