Uitvaart Zutphen- De Hoven

Bel ons en we helpen u meteen.

Uitvaart Zutphen- De Hoven  laten verzorgen door Uitvaartzorg Torenstad

De Uitvaart in Zutphen-De Hoven is een bijzonder afscheidsmoment waarbij wij, het uitvaartteam Torenstad, de eer en roeping hebben om u met waardigheid en steun te helpen dit pad te bewandelen. Al ruim twintig jaar staan ​​wij families in de regio Zutphen-De Hoven bij met betrouwbare uitvaart-, begrafenis- en crematiediensten.

We begrijpen dat deze tijd niet gemakkelijk is en daarom streven we ernaar een sfeer van warmte en steun te creëren waarin u zich op uw gemak en op uw gemak kunt voelen. Door onze ervaring op het gebied van uitvaartzaken kunnen wij alle details van deze bijzondere gebeurtenis efficiënt verzorgen, rekening houdend met uw wensen en bijzonderheden.

Uitvaartdiensten Zutphen-De Hoven

Bij Torenstad zijn we ons bewust van het unieke karakter van elke uitvaart, en we streven ernaar om elke dienst te personaliseren en aan te passen aan de specifieke behoeften en wensen van de families die we bedienen. Of het nu gaat om het organiseren van een warme begrafenisplechtigheid, een serene begrafenis of een respectvolle crematie, wij zijn hier om ervoor te zorgen dat elk afscheid een waardige herinnering wordt.

 1. Uitvaarten

  Een uitvaart bij Uitvaartzorgtorenstad is een persoonlijke herdenking die recht doet aan het leven van uw dierbare. Wij helpen u bij het plannen van een ceremonie die de persoonlijkheid en de herinneringen van de overledene weerspiegelt.

 2. Begrafenis

  Voor degenen die de voorkeur geven aan traditionele begrafenisrituelen, biedt Uitvaartzorgtorenstad Funeral Home deskundige begeleiding bij het regelen van een begrafenis. Van de keuze van de kist tot de begraafplaatsselectie, wij staan naast u in elke stap.

 3. Crematie

  Voor families die de voorkeur geven aan crematie, zorgt Uitvaartzorgtorenstad voor een respectvolle en zorgvuldig geplande crematiedienst. Wij bieden ondersteuning bij het kiezen van een urn, het organiseren van een herdenkingsdienst en het bepalen van de juiste locatie voor de as.

Extra rituele diensten

Onze diepe lokale wortels en uitgebreide ervaring stellen ons in staat om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de uitvaartcultuur van Zutphen-De Hoven. Wij begrijpen de waarde van het koesteren van tradities en het omarmen van innovatie om elke uitvaart uniek te maken. Samen met u willen we een respectvolle en liefdevolle omgeving creëren om afscheid te nemen van uw dierbaren.

 • Uitvaartkisten: Kies uit een zorgvuldig samengestelde collectie uitvaartkisten die variëren in materialen en ontwerpen. Onze selectie biedt een eerbetoon aan diverse smaken en persoonlijkheden.
 • Rouwvervoer: Ons assortiment van rouwvervoer biedt respectvolle opties die passen bij de stijl en wensen van uw dierbare. Van traditionele rouwauto’s tot eigentijdse alternatieven, we streven naar perfectie in het creëren van een waardige processie.
 • Uitvaartmuziek: Muziek heeft de kracht om herinneringen tot leven te brengen. Kies uit ons uitgebreide            repertoire of breng uw eigen favoriete nummers aan. Ons team staat klaar om u te helpen bij het selecteren van melodieën die de ziel raken.
 • Rouwdrukwerk: Personaliseer rouwkaarten en herdenkingsboekjes om een blijvende herinnering te creëren. Met aandacht voor detail, zorgen wij ervoor dat elk stukje rouwdrukwerk een reflectie is van het leven dat we vieren.
 • Rouwboeket: Onze bloemisten begrijpen de kracht van bloemen als symbolen van liefde en herinnering. Kies uit ons assortiment van zorgvuldig samengestelde rouwboeketten of laat ons een arrangement creëren dat specifiek past bij de persoonlijkheid van uw dierbare
 • Een foto- of videopresentatie tijdens de uitvaart: Breng dierbare herinneringen tot leven met een visuele presentatie, die de aanwezigen verbindt met de bijzondere momenten uit het leven van uw dierbare.
 • Uitvaart Livestreamen: Voor dierbaren die niet persoonlijk aanwezig kunnen zijn, bieden wij de mogelijkheid om de uitvaart live te streamen. Zo kunnen vrienden en familie van over de hele wereld deelnemen aan het afscheid.

Wat kost een uitvaart Zutphen-De  Hoven?

Bij Torenstad is het onze missie om op een begripvolle en ondersteunende manier te zorgen voor de uitvaartbehoeften van Zutphen-De Hoven. Wij heten u welkom om meer te ontdekken over onze diensten en hoe we u kunnen bijstaan in deze emotionele reis.uitvaartkosten in Brummen

Uitvaarten

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van de specifieke wensen en behoeften van u en uw dierbare. Van de keuze tussen een traditionele begrafenis of een crematie tot aanvullende diensten zoals rouwboeketten en muziek, wij streven ernaar om elke uitvaart op maat te maken. Voor gedetailleerde prijsinformatie nodigen we u uit om onze website te raadplegen.

Begrafenis

In de delicate dans van begrafeniskosten ligt het totaalbedrag over het algemeen ongeveer €3.000 hoger dan bij crematie, exclusief het grafmonument. De keuze van de begraafplaats, het type grafsteen en aanvullende functies dragen bij aan deze gepersonaliseerde choreografie van kosten.

Crematie

Bij een crematie variëren de kosten meestal tussen €6.000 en €9.000. Dit omvat niet alleen de crematie zelf maar ook de urn en opties voor een respectvolle herdenkingsdienst. Een economisch verantwoorde keuze, gericht op het creëren van een serene en respectvolle atmosfeer.

Waarom Uuitvaartzorgtorenstad Funeral Home?

Door de jaren heen hebben we relaties opgebouwd met lokale overheidsdiensten en partners, waardoor we u een volledig assortiment uitvaartdiensten kunnen bieden. Wij streven ernaar om dit proces voor u zo stressvrij mogelijk te maken, zodat u zich kunt concentreren op emotioneel herstel en de herinnering aan uw dierbare.

In ons werk besteden we speciale aandacht aan details, in het besef dat elk gezin uniek is en elk verhaal belangrijk is. We zijn er trots op dat we onze gemeenschap in deze moeilijke tijd kunnen dienen en doen dit met veel respect en steun.

Uitvaart in Zutphen-De Hoven is voor ons meer dan alleen een baan. Dit is een kans om u en uw gezin van dienst te zijn in deze belangrijke tijd. Neem gerust contact met ons op als u vragen of wensen heeft. Wij zijn hier om u met liefde, respect en zorg door deze reis te helpen.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.