Uitvaart Zutphen

Bel ons en we helpen u meteen.

Een uitvaart regelen in Zutphen door Uitvaartzorg Torenstad

Een dierbare verliezen is een van de meest verschrikkelijke dingen die een mens meemaakt. U gaat door een zware en emotionele tijd en dan moet u ook nog eens een uitvaart in Zutphen gaan regelen. Wij snappen dat u daar totaal geen zin in heeft en zich vooral wilt focussen op het rouwproces. Wij van Uitvaartzorg Torenstad zijn er om u zoveel mogelijk te ontlasten. Onze compassievolle uitvaartverzorgers staan 24/7 voor u klaar.

Uitvaartdiensten in Zutphen

Uitvaartzorg Torenstad biedt ontzettend veel mogelijkheden voor een uitvaart in Zutphen. Alle opties zijn ontworpen om het laatste afscheid van uw dierbare overeen te laten komen met zijn of haar geleefde leven. Of het nu gaat om een extravagante begrafenis, een intieme crematie of een andere unieke wens; wij streven ernaar om te allen tijde te voldoen aan de behoeftes van de nabestaanden.

 1. Uitvaarten

  Een begrafenis is in onze ogen een viering van het leven. Bij Uitvaartzorg Torenstad begrijpen we het belang van deze gelegenheid en streven we ernaar een verhaal te weven dat de herinneringen en verhalen eert die door de jaren heen zijn gevormd.

 2. Begrafenis

  Onder het kopje begrafenissen presenteren we een scala aan opties, elk een onderscheidende draad in het weefsel van het afscheid. Of het nu gaat om de traditionele plechtigheid van een begraafplaats of de innovatieve invulling van alternatieve locaties, wij besteden zorgvuldig aandacht aan elk detail. Bij ons de ceremonie niet alleen een gebeurtenis is, maar ook een waardig afscheid.

 3. Crematie

  De optie crematie wordt steeds vaker gekozen. Een crematie biedt flexibiliteit in zowel de locatie van herdenkingsdiensten als in het lot van de as. Bij Uitvaartzorg Torenstad begeleiden we u door alle complexiteiten van het plannen van een crematie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het kiezen van een urn, maar ook aan het samenstellen van een herdenkingsdienst die naadloos aansluit bij uw voorkeuren.

Extra rituele diensten

Extra rituele diensten

We bieden bij Uitvaartzorg Torenstad ook extra rituele diensten aan, ontworpen om de begrafenis te voorzien van persoonlijke accenten. We presenteren ze hieronder voor u:

 • Uitvaartkisten: maak een keuze uit diverse uitvaartkisten om aan individuele voorkeuren te voldoen.
 • Rouwvervoer: een selectie van rouwvoertuigen om de overledene met waardigheid te vervoeren.
 • Uitvaartmuziek: voeg uw eigen muzikale voorkeuren toe om de uitvaart nog specialer te maken.
 • Rouwdrukwerk: aangepaste rouwkaarten en herdenkingsprogramma’s.
 • Rouwboeket: bloemstukken zijn vaak een ontroerende hulde aan de overledene.
 • Foto- of videopresentatie: wen aangrijpend visueel verhaal dat het leven viert dat is geweest.
 • Uitvaart livestreamen: hierdoor kunnen ook mensen over de grens aanwezig zijn bij de uitvaart.

Wat kost een uitvaart in Zutphen?

Het financiële totaalplaatje van een uitvaartkan sterk variëren. Het wordt namelijk beïnvloed door verschillende elementen. Bij Uitvaartzorg Torenstad streven we ernaar om u helderheid te geven in deze lastige periode. Daarom gaan we iets dieper in op de kosten van een uitvaart in Zutphen.

uitvaartkosten in Brummen

Uitvaarten

De kosten bij een uitvaart zijn gebaseerd op de locatie, het type dienst en aanvullende details zoals bloemstukken en catering.

Begrafenis

De kosten van een begrafenis liggen gemiddeld ongeveer €3.000 hoger dan bij crematie, exclusief het grafmonument. De keuze van de begraafplaats, het type grafsteen en eventuele extra’s dragen bij aan deze kosten.

Crematie

De kosten van een crematie liggen aanzienlijk lager, met bedragen variërend tussen €6.000 en €9.000. Deze kosten omvatten de crematie zelf, de urn en opties voor de herdenkingsdienst. Een goedkopere keuze, waarbij we streven naar een intieme en respectvolle sfeer.

Uiteindelijk worden alle kosten van tevoren geschat en duidelijk met u gecommuniceerd. Wij geloven in volledige transparantie, zodat u zelfverzekerd keuzes kunt maken die zowel passend als financieel haalbaar zijn.

Cremeren is over het algemeen kostenefficiënter dan begraven. Inzicht in de financiële complexiteit van uitvaartdiensten voorziet u van de informatie die u nodig heeft om beslissingen te nemen die zowel uw dierbare als uw budget respecteren. Voor een gedetailleerd overzicht van kosten en een persoonlijk gesprek nodigen wij u uit om onze website te raadplegen of contact met ons op te nemen.

Waarom kiezen voor Uitvaartzorg Torenstad?

Er zijn ontzettend veel uitvaartondernemingen, maar wij van Uitvaartzorg Torenstad blinken uit in respect en professionaliteit. Onze ervaren groep van uitvaartverzorgers is bekend met de nuances van het organiseren van een afscheid en staat klaar om u door elke stap te leiden.

Of het nu gaat om het organiseren van een uitvaart, begrafenis of crematie, ons uitgebreide repertoire aan diensten zorgt ervoor dat aan al uw behoeften wordt voldaan. Bij Uitvaartzorg Torenstad bent u niet slechts een cliënt; u bent een gewaardeerd lid van onze gemeenschap.

Voor vragen of hulp bij het navigeren door de complexiteiten van de uitvaartplanning, aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om u te helpen bij het afscheid nemen van uw dierbare op een aangrijpende en passende manier.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.