Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575-725990

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575-725990  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Zutphen

Bent u op zoek naar iemand die u kan ondersteunen bij het verzorgen van een uitvaart in de omgeving van Zutphen? Dan bent u bij Uitvaartzorg Torenstad op de juiste plek. Het overlijden van een dierbaar is altijd een moeilijk moment. U belandt in een emotionele periode waar u veel beslissingen moet nemen rondom de uitvaart in Zutphen. Op dit moment staat uw hoofd hier waarschijnlijk niet naar. Daarom staan de uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Torenstad voor u klaar. Bij Uitvaartzorg Torenstad praten wij graag over overlijdenszorg. Tijdens deze zorg ontwikkelen wij een kortdurende, intensieve samenwerking met de nabestaanden. De laatste wensen van de overledene en de wensen van de nabestaanden staan bij ons centraal. In een persoonlijk gesprek bespreken we deze wensen graag. Hierbij kunnen wij u ook meer vertellen over onze mogelijkheden. 

Ons uitvaartcentrum

Als u de voorkeur geeft aan een crematie in Zutphen hebben onze uitvaartverzorgers ook hiervoor de kennis en contacten om u zo goed mogelijk te begeleiden in uw keuze voor de juiste locatie. Zo zijn mogelijk opties in de regio crematorium De Omarming of crematorium Dieren. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om het afscheid te organiseren op een andere locatie. Dit noemen wij een stille crematie. Alleen de crematie van het lichaam zal dan plaatsvinden in het crematorium. Voor de locatie van het afscheid is de keuze vrij. Dit kan overal zijn. Denk aan een kerk, een mooie plek in de natuur of misschien wel bij u thuis. Onze uitvaartverzorgers zijn bekend met diverse mooie locaties en helpen u krijgen bij het vinden van de juiste voor de uitvaart in Zutphen. Het belangrijkste is dat de locatie naar uw wensen is en de juiste sfeer heeft. 

Wij staan voor u klaar

Bij Uitvaartzorg Torenstad in Zutphen heeft u altijd een vast aanspreekpunt. Vanaf het eerste contact wordt u door deze persoon begeleidt. Wij zijn er ook als luisterend oor, schouder en adviseur. Uiteraard leiden wij op de achtergrond alles in goede banen en zorgen wij ervoor dat u geen zaken over het hoofd ziet. Bij Uitvaartzorg Torenstad beschikken wij ook over ons eigen deskundige zorgteam. Zij zullen op respectvolle wijze uw dierbare de laatste zorg geven. Ook wanneer u hier graag bij wilt helpen, zullen zij u met aandacht en tijd ondersteunen. Wij bieden u daarnaast ons rouwvervoer aan waar u gebruik van mag maken. Hierin zijn verschillende mogelijkheden. Standaard bieden wij een antraciet kleurige rouwauto aan, maar vele andere opties zijn ook zeker mogelijk. Bij Uitvaartzorg Torenstad regelen wij het graag voor u. 

Wij helpen u graag verder

Uiteraard bent u altijd van harte welkom om eens langs te komen in ons uitvaartcentrum in Brummen, nabij Zutphen. Hier beschikken wij over alle faciliteiten die u nodig heeft voor het verzorgen van een mooie en waardige uitvaart nabij Zutphen. Zo beschikken wij onder andere over een aula en een rouwkamer. Wij adviseren u graag over een locatie passend bij uw wensen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. 

Laat ons de uitvaart verzorgen

Bekend in de omgeving

Uitvaartzorg Torenstad verzorgt prachtige en unieke uitvaarten in Zutphen en omgeving. Zo kunt u ook bij ons terecht voor een uitvaart in:

Eefde
Voorst
Vorden
Gorssel
Steenderen
Brummen
Dieren
Eerbeek

.