Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575-725990

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575-725990  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaartverzekering

Uitvaartzorg Torenstad zet al de informatie over uitvaartverzekeringen op een rijtje zodat u duidelijkheid kunt krijgen over uw uitvaart. Ongeacht waar u bent verzekerd, wij kunnen uw uitvaart verzorgen.

Een passende uitvaartverzekering voor uw uitvaart

Uitvaartzorg Torenstad is géén verzekeringsmaatschappij. Wél kunnen wij uw uitvaart verzorgen ongeacht waar u verzekerd bent.

Over het algemeen wordt er gebruik gemaakt van drie uitvaartverzekeringen. De naturapolis, een kapitaalverzekering en een uitvaartdeposito. U kunt uw premie vergelijken op de volgende pagina.

Naturapolis als uw uitvaartverzekering;

Een naturapolis is een uitvaartverzekering die is afgesloten bij een verzekeringsmaatschappij. Over het algemeen heeft men met een naturapolis alleen keuze uit uitvaartondernemers die zijn aangesloten bij dezelfde verzekeringsmaatschappij. Wanneer u voor zorg kiest buiten uw zorgpakket, krijgt u te maken met vergoedingspercentages.

Het is belangrijk om te weten dat een naturapolis geen geld uitkeert. U verzekert alleen een aantal diensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de keuze uit het staatsievervoer, een kist en de rouwkaarten.

Kapitaalverzekering;

Wanneer u een kapitaaluitvaartverzekering heeft, heeft u de vrijheid om te kiezen welke uitvaartverzorger bij u past. Als nabestaande heeft u hierbij de vrijheid om te bepalen hoeveel er wordt uitgegeven aan de uitvaart. Met een kapitaalverzekering heeft u dus de volledige regie over hoe de uitvaart er uit komt te zien en wat er aan besteed wordt.

Uitvaartdeposito

Een uitvaartdeposito is een bedrag dat u bij uw bank of bij een fonds stalt. Dit bedrag kan niet meer worden opgenomen en is alleen voor uitvaartdoeleinden. Er kan echter wel in de tussentijd worden opgeladen. Zo’n verzekering heeft het voordeel dat er geen gezondheidscertificaat vereist is. Dit is bij andere soorten verzekeringen wel het geval.

Uitvaartdeposito’s zijn ideaal voor mensen die om wat voor reden dan ook geen uitvaartverzekering kunnen krijgen. Neem bijvoorbeeld ziekte (chronisch) of ouderdom.

 

Neem gerust contact met ons op

U kunt ons te allen tijden gerust bellen voor informatie over uw uitvaartverzekering. Onze uitvaartverzorgers hebben de kennis en ervaring om u te kunnen informeren en adviseren.

.