Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575-725990

Hulp na de Uitvaart

Na het overlijden zijn er veel administratieve en financiële afwikkelingen. Heeft u hulp of advies nodig, neem dan gerust contact met ons op. Bij Uitvaartzorg Torenstad kunt u rekenen op hulp na de uitvaart.

Hulp na de Uitvaart

Bij Uitvaartzorg Torenstad stopt de uitvaartzorg niet na de ceremonie. Hierna zijn er tal van zaken die speciale aandacht behoeven. U kunt ons na de uitvaart altijd bellen voor advies en hulp, zo vaak en zo lang u wilt. Ook ontvangt u van ons het boek ‘Zorgen erna’, een handige gids voor het omgaan met de afwikkeling van de nalatenschap en dergelijke.

Abonnementen en diensten waarvan de overledene gebruik maakt, dienen eveneens zo spoedig mogelijk te worden beëindigd. Voor deze specifieke taak hebben wij een speciale tool beschikbaar: het programma ‘Closure’.

Het opzeggen van abonnementen en diensten

Op het moment dat een dierbare overlijdt, moeten er veel zaken afgehandeld worden. Natuurlijk is de uitvaart op zichzelf het belangrijkst, maar ook andere zaken hebben uw aandacht nodig. Zo is het belangrijk om abonnementen en diensten waar de overledene gebruik van heeft gemaakt zo snel mogelijk op te zeggen. Denk bijvoorbeeld aan een energiebedrijf, een streamingdienst, maar ook aan sociale netwerken. Zeker in deze tijd, waarin mensen vaak veel verschillende diensten (online) gebruiken, is het opzeggen van al die abonnementen vaak een tijdrovende en energieverslindende onderneming.

Hoe werkt het programma ‘NabestaandenLoket’?

Bij Uitvaartzorg Lochem kunnen wij u helpen dit werk uit te besteden. Dit doen we met het NabestaandenLoket. Dit programma helpt je door alle annuleringen op één centrale plek te organiseren. Nadat u heeft laten zien van welke diensten de overledene gebruik heeft gemaakt, regelt NabestaandenLoket de rest voor u. Nabestaanden zullen dan wekelijks per e-mail op de hoogte worden gesteld indien nodig.

Om gebruik te kunnen maken van het NabestaandenLoket heeft u een persoonlijke inlogcode nodig. Deze is verkrijgbaar bij onze medewerkers en kost €49,50 inclusief btw. Indien u interesse heeft, verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Onze mogelijkheden

Heeft u vragen over onze aanpak van nabestaanden hulp? Of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze contactgegevens zijn te vinden onder deze pagina of op onze contactpagina. U kunt ons ook bereiken via het contactformulier. Deze is wederom te vinden onder aan deze pagina.

Opzegservice na overlijden

Administratieve zorg uit handen

Onze dienstverlening reikt verder dan alleen de uitvaart. Na een overlijden moeten nabestaanden veel praktische en administratieve zaken regelen. Het opzeggen van abonnementen(o.a. telefoon, krant), contracten en social media accounts (o.a. facebook) is vaak een tijdrovende en lastige bezigheid. Met onze handige online opzegservice voor nabestaanden kunt u die administratieve last uit handen geven. Alles wordt op één plek overzichtelijk geregeld. Zo voorkomt u dat kosten onnodig doorlopen. Ook voor het overzetten van abonnementen op een andere naam kunt u hier terecht.

Heeft u vragen over de opzegservice? Bel ons dan op 085 – 064 57 44 of stuur ons een e-mail. Wij staan u graag te woord.

Direct inloggen bij de Opzegservice

Snel en efficiënt al uw abonnementen, contracten en online accounts opzeggen? Dat kan met onze opzegservice.

Klik hier om in te loggen
.