Uitvaart Borculo

Bel ons en we helpen u meteen.

Afbeelding-rouwkaart

Een uitvaart regelen in Borculo door Uitvaartzorg Torenstad

De weg van het regelen van een uitvaart in Borculo is een belangrijke taak en bij Uitvaartzorg Torenstad zijn wij, de betrokken medewerkers, uw trouwe partners tijdens deze emotionele reis.

Uitvaartdiensten in Borculo

Uitvaartzorg Torenstad biedt een breed scala aan diensten, elk zorgvuldig afgestemd op het specifieke levensverhaal van uw dierbare. Deze diensten worden samen geweven tot een prachtig tapijt. We doen ons best om aan de unieke wensen van elke familie te voldoen, of het nu gaat om de heilige grond van een begrafenis, de transformerende omarming van crematie of aangepaste rituelen.

 1. Uitvaarten

  In werkelijkheid is een begrafenis een feest – een eerbetoon aan een goed besteed leven. Bij Uitvaartzorg Torenstad begrijpen we het grote belang van deze gebeurtenis en werken we hard om een verhaal te creëren dat eer betoont aan de herinneringen en verhalen die door de tijd heen weerklinken.

 2. Begrafenis

  We bieden een scala aan keuzes die vallen onder de categorie begrafenis, elk een uniek element in het totaalplaatje van afscheid nemen. We nemen elk aspect zorgvuldig in overweging en zorgen ervoor dat de dienst meer is dan alleen een gelegenheid, maar een respectabele reis, of het nu de gebruikelijke plechtigheid op het graf is of de creatieve aanvaarding van andere locaties.

 3. Crematie

  De dynamische optie van een crematie biedt flexibiliteit wat betreft de locatie van de herdenkingsceremonie en wat er met de as gebeurt. Van het kiezen van een urn die de essentie van uw dierbare weerspiegelt tot het creëren van een herdenkingsceremonie die perfect aansluit bij uw smaak, Uitvaartzorg Torenstad helpt u bij de complexiteit van het organiseren van een crematie.

Extra rituele diensten

Elke familie heeft haar eigen tradities en Uitvaartzorg Torenstad erkent dat in het complexe dienstenpakket. Daarom bieden wij extra ceremoniële rituelen aan om de uitvaart een diepere, betekenisvollere invulling te geven.

Extra rituele diensten

 • Uitvaartkisten: een breed scala aan kleuren voor uitvaartkisten, aangepast aan de persoonlijke smaak.
 • Rouwvervoer: een verscheidenheid aan rouwauto’s voor het waardig overbrengen van de overledene.
 • Op maat gemaakte muzikale composities die de gebeurtenis versterken staan bekend als “uitvaartmuziek”.
 • Rouwdrukwerk: gepersonaliseerde herdenkingsprogramma’s en -kaarten voor de overledene.
 • Rouwboeket: een welgemeend eerbetoon aan de overledene, met bloemstukken.
 • Een bewegend beeld van een videopresentatie die het leven dat ooit was op een mooie wijze eert.
 • Uitvaart livestreamen: het overwinnen van geografische barrières om het evenement op afstand bij te wonen.
 • Catering: Bij catering rondom een uitvaart denkt men snel aan koffie en cake. Dit is uiteraard een mogelijkheid, maar er kan veel meer.

Wat kost een uitvaart in Borculo?

Het financiële aspect van een uitvaart vertoont een samenstelling die variabel is en beïnvloed wordt door verschillende factoren. Uitvaartzorg Torenstad helpt u uw weg te vinden in de uitvaartkosten van Borculo en probeert duidelijkheid te verschaffen in deze lastige periode.

 • Uitvaarten. De prijsstructuur van een uitvaart is afgestemd op de locatie, de stijl van de ceremonie en andere bijzaken zoals de catering en bloemdecoraties. Een samenhangend geheel waarin we streven naar een evenwicht tussen waardigheid en kosteneffectiviteit.
 • Begrafenis. Als we het grafmonument buiten beschouwing laten, komen de begrafeniskosten meestal neer op zo’n €3.000 meer dan die van een crematie. Deze totale kostenpost wordt beïnvloed door de keuze van de begraafplaats, het soort grafsteen en eventuele extra’s.
 • Crematie. De financiële last wordt vaak iets lichter tijdens een crematie, met bedragen die variëren van €6.000 tot €9.000. Deze bedragen dekken de kosten van de urn, de crematie zelf en eventuele alternatieven voor een herdenkingsdienst. Een meer voorzichtige financiële beslissing waarbij we streven naar een rustige en intieme omgeving.

uitvaartkosten in Brummen

 

Uiteindelijk worden alle kosten nauwkeurig aan u uitgelegd en vooraf geschat. We streven naar volledige openheid, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen die geschikt en betaalbaar zijn.

Het is belangrijk om te benadrukken dat, zoals verwacht, cremeren meestal goedkoper is dan begraven. Dit inzicht in de financiële complexiteit van begrafenisdiensten geeft je de informatie die je nodig hebt om weloverwogen beslissingen te nemen die je dierbare en je budget respecteren. Voor een gedetailleerd overzicht van de kosten en een persoonlijk advies, nodigen wij u uit onze website te raadplegen of contact met ons op te nemen.

Waarom kiezen voor Uitvaartzorg Torenstad?

Uitvaartzorg Torenstad onderscheidt zich tussen de vele uitvaartverzorgers vanwege professionaliteit en gevoeligheid. Onze ervaren uitvaartverzorgers zijn bereidt u bij elke stap te begeleiden omdat zij de details van het plannen van een uitvaart begrijpen.

Ons brede scala aan diensten garandeert dat aan al je wensen wordt voldaan, of je nu een begrafenis, begrafenis of crematie plant. Bij Uitvaartzorg Torenstad bent u meer dan een klant; u bent een gewaardeerd lid van onze gemeenschap.

Neem contact met ons op als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het navigeren tijdens deze emotionele periode. We staan klaar om u te helpen een oprecht en gepast afscheid te nemen van uw dierbare.

Extra diensten

Uitvaartkisten

Breed scala aan uitvaartkisten beschikbaar. Bekijk en vergelijk verschillende opties om aan uw behoeften en budget te voldoen. Vertrouw op ons in deze moeilijke tijd.

Rouwvervoer

Onze dienst 'Keuze van uitvaartvervoer' stelt u in staat om het perfecte vervoermiddel te kiezen voor de ceremonie, met comfort en waardigheid tijdens dit belangrijke moment.

Muziek op de uitvaart

Wij zullen u helpen bij het kiezen van muzikale begeleiding die uw individualiteit en de gevoelens die uw unieke gebeurtenis begeleiden, weerspiegelt.

Rouwkaart

Een kaart is een uiting van uw medeleven en steun in de moeilijkste momenten. Wij creëren deze speciale kaarten om u te helpen samen met uw familie en dierbaren verdriet te delen.

Rouwboeket

Wij creëren verfijnde bloemstukken om uw diepe verdriet en blijvende herinnering aan uw geliefde uit te drukken. U kunt uw gevoelens en warme woorden van steun aan de familie uiten in dit belangrijke moment.

Videopresentatie

Een videoherdenkingspresentatie is een manier om herinneringen voor altijd te bewaren. We creëren videocollages die u zullen helpen de herinnering te behouden.

Ons werkgebied

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.