Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575-725990

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575-725990  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Borculo

Uitvaart Borculo laten verzorgen door Uitvaartzorg Lochem

Uitvaart BorculoBent u op zoek naar iemand die u kan ondersteunen bij het verzorgen van een uitvaart in Borculo? Dan bent u bij Uitvaartzorg Lochem goed terecht. Na het overlijden van uw dierbare komt er veel op u af. Ineens moet u van alles regelen en belangrijke beslissingen nemen. Wij kunnen ons voorstellen dat uw hoofd er op dit moment niet naar staat. Daarom staan de uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Lochem voor u klaar. Wij zullen u bijstaan in deze moeilijke periode en we zorgen ervoor dat we een waardig afscheid kunnen verzorgen. Belangrijk vinden wij dat de uitvaart in Borculo passend en persoonlijk is.

De persoonlijke aandacht die u verdient

Al meer dan 25 jaar verzorgt Uitvaartzorg Lochem uitvaarten in de Achterhoek. Wij zijn een kleinschalige onderneming met persoonlijke en betrokken uitvaartverzorgers. Onze uitvaartverzorgers geven u de persoonlijke aandacht die u verdient. Wij staan dag en nacht klaar voor uw vragen en wensen. Onze medewerkers luisteren naar uw wensen en zullen hun best doen deze te realiseren en te verwerken in de uitvaart in Borculo. Bij ons heeft u de keuze uit vele mogelijkheden die wij met u zullen bespreken.

Een begrafenis of crematie in de omgeving van Borculo

Bij het regelen van een uitvaart moet u ten eerste de keuze maken of u een crematie wilt organiseren of een begrafenis in Borculo. Daarna kunt u zich bedenken of u kiest voor een standaard uitvaart in Borculo of een stille uitvaart in Borculo. Een stille uitvaart in Borculo houdt in dat u zelf de locatie kiest. In de omgeving van gemeente Lochem zijn vele mooie locaties te vinden waar u een afscheid kunt organiseren. Onze uitvaartverzorgers zijn bekend in de regio en kunnen u hierover informeren.

Uitvaart centrum vlakbij Borculo

Daarnaast kunt u natuurlijk er ook voor kiezen om de uitvaart op onze locatie te organiseren. Uiteraard bezitten wij over alle faciliteiten die u nodig heeft voor het afscheid. In het dorp Eefde kunt u gebruik maken van onze locatie. Wij hebben ons best gedaan om ons uitvaartcentrum zo in te richten dat u intiem en waardig afscheid kunt nemen van uw dierbare. Bij het zoeken naar een passende locatie met de juiste sfeer, kijken en denken wij graag met u mee. We maken de uitvaart zo mooi en persoonlijk mogelijk.

Neem gerust contact met ons op!

U kunt ons altijd contacteren wanneer u vragen heeft. Ook voor meer informatie kunt u even bellen. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen u graag verder. Wij gaan graag persoonlijk met u in gesprek over uw wensen en onze mogelijkheden. Samen met u zorgen wij voor een passend en persoonlijk afscheid.

.