Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575-725990

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575-725990  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Vorden

Uitvaart Vorden laten verzorgen door Uitvaartzorg Lochem 

Uitvaart VordenBent u op zoek naar iemand die u kan ondersteunen bij het verzorgen van een uitvaart in de omgeving van Vorden? Dan bent u bij Uitvaartzorg Lochem goed terecht. Het overlijden van uw dierbare is een moeilijk moment. U belandt in een emotionele en hectische periode. Tijdens deze periode moet u belangrijke beslissingen nemen rondom de uitvaart in Vorden. Onze uitvaartverzorgers staan daarom voor u klaar en ondersteunen u graag bij het verzorgen van een uitvaart in de omgeving van Vorden. Uitvaartzorg Lochem is een kleinschalige onderneming. Onze uitvaartverzorgers hebben een persoonlijke benadering en zijn betrokken. Ze zijn bekend in de regio en weten goed hoe ze u bij kunnen staan voor, tijdens en na de begrafenis of crematie in Vorden. Bij Uitvaartzorg Lochem is van alles mogelijk. Uw wensen staan bij ons centraal.

Een waardig begrafenis in de omgeving van Vorden 

Het eerste waar u vaak in beslissing in moet nemen is of u de voorkeur geeft aan een begrafenis of een crematie in de omgeving van Vorden. Als u de voorkeur geeft aan een begrafenis in of bij Vorden, dan heeft u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een traditionele begraafplaats, maar ook voor een natuurbegraafplaats. Tegenwoordig zijn hier steeds meer mogelijkheden in. Een natuurbegraafplaats is een natuurgebied dat mag worden gebruikt als natuurbegraafplaats. Denk aan een bosachtig gebied, heide of een landgoed. Het idee hiervan is dat het graf opgaat in de natuurlijke omgeving. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een traditionele begraafplaats in de omgeving van Vorden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en helpen u bij het maken van een keuze. 

Het afscheid verzorgen op een passende locatie 

Als u de voorkeur geeft aan een crematie in de omgeving van Vorden heeft u uiteraard ook verschillende mogelijkheden. Zo is het mogelijk om een stille crematie te verzorgen in de omgeving van Vorden. Dit betekent dat u zelf de locatie kiest voor het afscheid. Alleen de daadwerkelijke crematie zal dan plaatsvinden in het crematorium. Eén van de voordelen van een stille crematie in Vorden is dat u zelf een locatie kunt kiezen die passend is bij het afscheid en de juiste sfeer heeft. Onze uitvaartverzorgers helpen u graag bij het zoeken naar een passende locatie. Wij zijn bekend met mogelijke geschikte locaties en kunnen u hier meer over vertellen. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van het crematorium of ons eigen uitvaartcentrum voor het afscheid. Wij verzorgen graag een begrafenis of crematie in Vorden zoals u deze voor ogen heeft. 

Uw wensen staan bij ons centraal 

Tijdens het verzorgen van de uitvaart in de omgeving van Vorden heeft u bij Uitvaartzorg Lochem altijd een vast aanspreekpunt. Wij gaan graag persoonlijk met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Zodra wij deze goed op een rijtje hebben vertellen we u graag over onze mogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat u op persoonlijk wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare. Onze uitvaartverzorgers staan dag en nacht voor u klaar en luisteren aandachtig naar uw wensen. Wij zijn transparant in ons werken. U bepaalt wat u aan ons wilt overlaten en wat u graag zelf wilt verzorgen. Bedenk dat veel zaken niet direct geregeld hoeven te worden. U kunt altijd bij ons terecht voor vragen en advies. Wij kunnen u ook voorzien van deskundig advies als het gaat om de kosten van een uitvaart in Vorden en de verzekeringen. 

Neem gerust contact met ons op! 

Uitvaartzorg Lochem verzorgt graag een waardige en mooie begrafenis of crematie in de omgeving van Vorden. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder. Als uitvaartzorg in de omgeving van Vorden staan wij u graag bij in deze moeilijke periode. 

.