Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575-725990

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575-725990  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Gorssel

uitvaart gorssel

Uitvaart organiseren in Gorssel

Als u een uitvaart moet regelen in de omgeving van Gorssel, dan kunt u op ons rekenen.

Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van uitvaarten. Wij weten hoe belangrijk het is dat de overledene een mooi afscheid krijgt en daarom stellen wij alles in het werk om ervoor te zorgen dat uw wensen worden vervuld. De overledene staat altijd centraal bij alles wat wij doen. Onze medewerkers zijn opgeleid om goed te luisteren en zij zetten zich in om u optimaal van dienst te zijn.

Betrokkenheid, aandacht, luisteren en oog voor detail zijn onze kernwaardes

Onze uitvaartverzorgers staan voor u klaar en verzorgen graag een mooi afscheid volgens uw wensen. Uw laatste wensen zijn bij ons in vertrouwde handen!

Ons team beantwoordt graag al uw vragen over de uitvaartplechtigheid of andere regelingen na de uitvaartplechtigheid. Ook als er een noodgeval is helpen wij u – ons telefoonnummer staat hiervoor vermeld op onze contactpagina.

Begrafenis Gorssel

Wij zijn er om u te helpen als u een begrafenis in Gorssel moet organiseren in deze moeilijke tijd. Wij zetten ons in om het proces voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Wij kunnen u helpen bij het plannen van een uitvaartdienst of herdenkingsdienst die het leven en de herinnering aan een dierbare eert. Of uw dierbare nu plotseling is overleden, of het einde al was voorzien, wij zijn er om u te helpen bij elke stap van de begrafenis in Gorssel.

Wij bieden een breed scala aan begrafenis diensten en -producten die zijn ontworpen om aan de behoeften van elke familie te voldoen. Of u nu vooruit plant of direct hulp nodig heeft, wij zijn er om u te helpen in deze moeilijke tijd.

Onze medewerkers zijn 24 uur per dag beschikbaar om uw vragen te beantwoorden, ondersteuning te bieden en u door te verwijzen naar andere instanties die u kunnen helpen met de laatste regelingen.

Crematie Gorssel

Als het zover is, kunnen wij u helpen bij het regelen van een crematie in Gorssel. Onze uitvaartverzorgers hebben de kennis en contacten om u zo goed mogelijk te begeleiden bij uw locatiekeuze in Gorssel.

Betrouwbaar, betrokken en ervaren personeel zijn onze uitgangspunten.

Uitvaartverzorging Torenstad kan u de handvatten geven om uw crematie te regelen zoals u dat wenst. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Onze medewerkers zijn getrainde professionals die u voorzien van alle informatie over onze dienstverlening, waaronder de kosten van de crematie en de betalingsmogelijkheden. Bij Uitvaartverzorging Torenstad willen we ervoor zorgen dat alles goed geregeld is, zodat u zich kunt richten op belangrijkere zaken zoals familie en vrienden in plaats van u zorgen te maken over wat er nu moet gebeuren.

.