Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575-725990

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575-725990  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Ons Uitvaartcentrum

Uitvaartzorg Torenstad maakt gebruik van het uitvaartcentrum in Brummen. Ons team van uitvaartverzorgers is dus wel werkzaam in de regio Zutphen, maar wij hebben geen uitvaartcentrum in Zutphen. Ons uitvaartcentrum beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn om uw uitvaart mogelijk te kunnen maken.

Uiteraard is er de mogelijkheid om de plechtigheid te organiseren in ons uitvaartcentrum. Hiernaast bieden wij u ook de mogelijkheid een andere locatie uit te kiezen in de omgeving. Een locatie naar uw wens. Een uitvaart hoeft niet per se binnen plaats te vinden. Er is ook altijd gelegenheid om dit buiten te doen. Het jaargetijde, de weersomstandigheden en het aantal te verwachten genodigden spelen natuurlijk altijd een rol bij het maken van uw keuze. Uitvaartzorg Torenstad heeft ervaring met diverse locaties in de regio en is bekend met de bijbehorende tarieven. Hierdoor kunnen wij u gericht adviseren bij het zoeken naar een plek met de gewenste sfeer en passend bij uw wensen.

Heeft u nog vragen?

Met vragen over ons uitvaartcentrum en de mogelijkheden kunt u ons gerust gerust bellen. Ook kunt u contact met ons opnemen door te mailen of een bericht achter te laten op onze contactpagina.

.