Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575-725990

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575-725990  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Locatie

Uitvaartzorg Lochem verzorgt uitvaarten in de Achterhoek en is bekend met deze omgeving. Daarom kunnen wij u goed verder helpen met het nemen van een mooi afscheid van uw dierbare. Het mogelijk om een uitvaart op een andere locatie dan een uitvaartcentrum te laten verzorgen. Op deze pagina vertellen wij u daar meer over.

Een uitvaart op de locatie van Uitvaartzorg Lochem

U kunt uiteraard een prachtige uitvaart laten verzorgen door de uitvaartleiders van Uitvaartzorg Lochem. Wij bieden verschillende faciliteiten aan om de uitvaart zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken. Denkt u hierbij aan de mogelijkheden die er zijn bij bijvoorbeeld Crematorium de Omarming in Zutphen of Crematorium Hart Van Berkelland in Haarlo.

Het afscheid op een eigen gekozen locatie

Het afscheid op een eigen gekozen locatie
Het is ook mogelijk om een uitvaart te laten verzorgen op een locatie naar uw eigen keuze. Dit kan in de omgeving van Lochem zijn, in onze mooie streek de Achterhoek, of ergens anders. Wij kijken en denken graag met u mee. Een uitvaart op uw eigen gekozen locatie kan voordelen met zich meebrengen. De kosten voor een door u gekozen locatie kunnen lager uitvallen. Ten slotte is er niets mooier dan een persoonlijke uitvaart. Het is erg bijzonder om het afscheid van uw dierbare te laten verzorgen op een locatie waar hij of zij graag kwam en fijne herinneringen aan heeft.
U kunt ons altijd laten weten waar u aan denkt voor een uitvaart locatie. Wij helpen u graag op weg en staan 24/7 voor u klaar.

Wij hebben ervaring met het verzorgen van uitvaarten in Borculo, Eefde, Eerbeek, Vorden, Voorst en Zutphen

.