Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575-725990

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575-725990  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Uitvaart Eefde

Bent u op zoek naar iemand die u kan ondersteunen bij het verzorgen van een uitvaart in de omgeving van Eefde? Dan bent u bij Uitvaartzorg Torenstad goed terecht. Na het overlijden van uw dierbare belandt u vaak in een moeilijke en emotionele periode. Het verlies van een dierbare is altijd een moeilijk moment. Daarom staan de uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Torenstad voor u klaar. Zij ondersteunen u bij het nemen van belangrijke beslissingen rondom de uitvaart in Eefde. Wij kunnen u voorzien van advies en informeren u graag over de mogelijkheden in onze regio. Bij Uitvaartzorg Torenstad spreken we graag over overlijdenszorg. Iedereen heeft zijn of haar unieke wensen, daarom staan uw wensen bij ons altijd centraal. Vanaf het eerste contact heeft u een vast aanspreekpunt. Wij denken graag met u mee over de uitvaart in de omgeving van Eefde.

Eén van de belangrijkste beslissingen bij een uitvaart in Eefde is de keuze tussen een begrafenis of een crematie. Of u nu de voorkeur geeft aan een begrafenis of een crematie in Eefde is voor ons niet belangrijk. Wij verzorgen in beide gevallen een mooi en waardig afscheid. In de omgeving van Eefde zijn er verschillende mooie mogelijkheden. Het komt helaas nog vaak voor dat de wensen van de overledene over het afscheid niet bekend is bij de nabestaanden. Het is belangrijk deze keuze kenbaar te maken, ook al is het niet altijd makkelijk om hier over te praten. Bij Uitvaartzorg Torenstad kunt u uw uitvaartwensen laten vastleggen in een eigen wilsbeschikking. Wij werken al geruime tijd samen met verschillende begraafplaatsen in de omgeving van Eefde, wij helpen u graag bij de keuze.

Ons uitvaartcentrum

Als u de voorkeur geeft aan een crematie in de omgeving van Eefde zijn er ook diverse mooie locaties voor het afscheid. Onze uitvaartverzorgers hebben de kennis en de contacten om u zo goed mogelijk te begeleiden in uw keuze voor de juiste locatie. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een stille crematie. Dit betekent dat u zelf een passende locatie kiest met de juiste sfeer voor het afscheid. Alleen de crematie van het lichaam zal dan plaatsvinden in het crematorium. Het belangrijkste is dat de locatie voldoet aan uw wensen en de juiste sfeer heeft. U kunt ook kiezen voor ons eigen uitvaartcentrum. Wij maken gebruik van ons uitvaartcentrum in Brummen, nabij Eefde. Hier beschikken we uiteraard over alle faciliteiten die u nodig heeft voor het organiseren van een waardig afscheid. Denk aan een aula en een rouwkamer.

Wij staan voor u klaar

Bij Uitvaartzorg Torenstad beschikken we ook over ons eigen verzorgingsteam. Zij zullen op deskundige en respectvolle wijze uw dierbare de laatste zorg geven. Als u graag wilt helpen bij de laatste zorg, zullen zij u met aandacht en tijd ondersteunen. Natuurlijk heeft u ook de keuze om de verzorging geheel zelf te doen. De zorg kan plaatsvinden in ons uitvaartcentrum nabij Eefde of bij u thuis. Ook bieden wij u ons rouwvervoer aan voor de uitvaart in Eefde. Standaard leveren wij een antraciet kleurige rouwauto, maar andere opties zijn natuurlijk ook mogelijk. Vraag ons gerust naar de verschillende mogelijkheden, wij regelen alles voor u. Ons uitvaartverzorgers staan voor u klaar. Zij zijn er om u te ondersteunen, een luisterend oor te bieden en natuurlijk om alles in goede banen te leiden.

Wij helpen u graag verder

U bent altijd van harte welkom om eens langs te komen in ons uitvaartcentrum nabij Eefde. Zo kunt u zelf de sfeer eens ervaren. Laat het ons gerust weten wanneer u onze hulp nodig heeft. Ook als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze mogelijkheden, mag u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Laat ons de uitvaart verzorgen

Bekend in de omgeving

Uitvaartzorg Torenstad verzorgt prachtige en unieke uitvaarten in Eefde en omgeving. Zo kunt u ook bij ons terecht voor een uitvaart in:

.