Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575-725990

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575-725990  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Onze Locatie

Uw uitvaart of de uitvaart van uw dierbare wordt verzorgt vanuit het dorpje Eefde. Eefde is een dorp dat u vindt in de gemeente Lochem. De gemeente Lochem bestaat uit maar liefst elf dorpen in de Achterhoek, in noordoost Gelderland. U vindt veel unieke historische gebouwen en cultuurstukken in de gemeente. Ook is het een mooi, natuurrijk gebied waar u wandelingen kunt maken. Wij weten veel van de omgeving af en kunnen u daarom vele mogelijkheden aanbieden bij uw uitvaart of de uitvaart van uw dierbare.

Een uitvaart laten verzorgen op onze locatie

Het is altijd mogelijk om een uitvaart te laten verzorgen op locatie of middels een thuisopbaring. Wij bezitten over alle faciliteiten voor het laten verzorgen van een waardig afscheid. Ons eigen rouwvervoer en verzorgingsteam helpt u graag met de opbaring van uw overleden dierbare.

 

Mogelijkheden in de omgeving van Lochem

In de omgeving zijn vele mogelijkheden waar u de uitvaart kunt laten verzorgen. Dit noemen wij een zogenoemde stille uitvaart: u kiest zelf een locatie uit waar wij de uitvaart gaan verzorgen. Onze uitvaartleiders zijn ervaren met de omgeving van onze uitvaartzorg. Wij luisteren graag naar al uw wensen voor de uitvaart en gaan kijken wat de opties zijn binnen de omgeving van gemeente Lochem. Wij zijn transparant in onze werkwijze en leggen u veel mogelijkheden voor. Wilt u meer weten over onze uitvaartonderneming, dan kunt u altijd onze website raadplegen. Ook kunt u ons contacteren via de contact pagina.

.