Stille Crematie

Bel ons en we helpen u meteen.

Het is natuurlijk belangrijk dat het leven van uw overleden dierbare op een waardige manier afgesloten wordt. Hoe mooi is een uitvaart die het leven van uw dierbare reflecteert. Daarom is er bij Uitvaartzorg Torenstad een mogelijkheid om een stille crematie te laten verzorgen. Wat een stille crematie precies inhoudt kunt u lezen op deze pagina.

Een stille crematie laten verzorgen door Uitvaartzorg Torenstad

uitvaartkist torenstad
uitvaartkist torenstad

Bij Uitvaartzorg Torenstad is er een optie om een zogenoemde ‘stille crematie’ te laten verzorgen. Een ‘standaard’ crematie houdt in dat de crematie én de uitvaart van uw dierbare plaatsvindt bij een crematorium. Bij een ‘stille’ crematie wordt alleen de crematie zelf verzorgd bij het crematorium. Het resterende gedeelte van de uitvaart wordt op een andere locatie verzorgd. U kunt bijvoorbeeld denken aan het favoriete restaurant van de overledene, de eigen tuin of sportkantine.

Kies uw eigen locatie uit voor een persoonlijk afscheid

Er wordt vaak niet meteen aan gedacht om een uitvaart te laten verzorgen op een locatie naar eigen keuze. Bij Uitvaartzorg Torenstad is dit echter altijd een mogelijkheid. Onze uitvaartleiders luisteren aandachtig naar de wensen van de dierbare en de nabestaanden. Wij willen een uitvaart verzorgen zoals de dierbare en de nabestaanden die voor ogen hadden. Een uitvaart op een eigen gekozen locatie brengt een persoonlijke en intieme sfeer met zich mee.
Wij denken graag met u mee en dragen liefdevol zorg voor de uitvaart van uw dierbare.
Contacteer ons via de contact pagina.

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.