Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Notaris informatie avond

Wij organiseren samen met Notariskantoor Coops Rouweler uit Zutphen een informatieve avond met als doel u te informeren over alle zaken rondom nalatenschap bij overlijden.

Dinsdag 27 September 19:30 uur, inloop vanaf 19:00 uur

Uitvaartcentrum ’t Rhienderen aan de Prinses Irenelaan 2 te Brummen

Klik hier voor meer informatie

Ik begrijp het, doorgaan naar de website.

Neem contact met ons op!

0575-725990

Overlijden melden

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575-725990  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Stille Crematie

Het is natuurlijk belangrijk dat het leven van uw overleden dierbare op een waardige manier afgesloten wordt. Hoe mooi is een uitvaart die het leven van uw dierbare reflecteert. Daarom is er bij Uitvaartzorg Lochem een mogelijkheid om een stille crematie te laten verzorgen. Wat een stille crematie precies inhoudt kunt u lezen op deze pagina.

Een stille crematie laten verzorgen door Uitvaartzorg Lochem

Bij Uitvaartzorg Lochem is er een optie om een zogenoemde ‘stille crematie’ te laten verzorgen. Een ‘standaard’ crematie houdt in dat de crematie én de uitvaart van uw dierbare plaatsvindt bij een crematorium. Bij een ‘stille’ crematie wordt alleen de crematie zelf verzorgd bij het crematorium. Het resterende gedeelte van de uitvaart wordt op een andere locatie verzorgd. U kunt bijvoorbeeld denken aan het favoriete restaurant van de overledene, de eigen tuin of sportkantine.

stille crematieKies uw eigen locatie uit voor een persoonlijk afscheid

Er wordt vaak niet meteen aan gedacht om een uitvaart te laten verzorgen op een locatie naar eigen keuze. Bij Uitvaartzorg Lochem is dit echter altijd een mogelijkheid. Onze uitvaartleiders luisteren aandachtig naar de wensen van de dierbare en de nabestaanden. Wij willen een uitvaart verzorgen zoals de dierbare en de nabestaanden die voor ogen hadden. Een uitvaart op een eigen gekozen locatie brengt een persoonlijke en intieme sfeer met zich mee.
Wij denken graag met u mee en dragen liefdevol zorg voor de uitvaart van uw dierbare.
Contacteer ons via de contact pagina.