Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij u ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Neem contact met ons op!

0575-725990

Overlijden melden

Nu direct hulp nodig?
Bel ons en we helpen u meteen.

0575-725990  
  • Persoonlijk & Betrokken
  • Kleinschalig & bekend met de regio
  • 24/7 Persoonlijk bereikbaar

Mogelijkheden

Elk leven is kostbaar en uniek. Iedereen verdient een afscheid naar wens, een afscheid dat de overleden dierbare voor zich had. Wij van Uitvaartzorg Torenstad helpen u graag verder. Onze uitvaartverzorgers luisteren naar de individuele wensen van de naasten en verzorgen afhankelijk van het budget, een afscheid waar iedereen met een goed gevoel op terug kan kijken. Wilt u uw uitvaart alvast laten registreren dan kunt u contact met ons opnemen of u kunt zelf uw gegevens invullen op deze pagina.

Uw uitvaart laten verzorgen door Uitvaartzorg Torenstad

Wij begrijpen als geen ander hoe moeilijk het overlijden van uw dierbare is. Het is van groot belang dat u als nabestaande op een unieke manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. De uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Torenstad helpen u graag verder. Onze ervaren uitvaartverzorgers staan ​​dag en nacht voor u klaar en luisteren aandachtig naar uw uitvaartwensen. Het is belangrijk om uw wensen goed met uw naasten te bespreken. Zo creëert u gemoedsrust tijdens een enorm zware en heftige periode.

Uw Uitvaart laten registreren

Uitvaartzorg Torenstad biedt mensen de mogelijkheid om zich in te schrijven in het Uitvaartregister. Dit kost éénmalig € 10,-. Kinderen t/m 18 jaar worden kosteloos ingeschreven. Indien een toekomstige uitvaart door ons wordt georganiseerd, schrijven wij € 200 + uw inschrijfgeld van € 10 af op de totale uitvaartnota.

Het registreren biedt nog meer voordelen:

Uw registratie geeft helderheid over uw persoonlijke uitvaart in de toekomst.

Contact

Wilt u samen met ons in gesprek om uw uitvaart en wensen door te spreken? Neemt u dan gerust contact op!