Uw uitvaart laten registreren

Bel ons en we helpen u meteen.

Uw uitvaart laten verzorgen door Uitvaartzorg Torenstad

Wij begrijpen als geen ander hoe moeilijk het overlijden van uw dierbare is. Het is van groot belang dat u als nabestaande op een unieke manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. De uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Torenstad helpen u graag verder. Onze ervaren uitvaartverzorgers staan ​​dag en nacht voor u klaar en luisteren aandachtig naar uw uitvaartwensen. Het is belangrijk om uw wensen goed met uw naasten te bespreken. Zo creëert u gemoedsrust tijdens een enorm zware en heftige periode.

Uw Uitvaart laten registreren

Uitvaartzorg Torenstad biedt mensen de mogelijkheid om zich in te schrijven in het Uitvaartregister. Dit kost éénmalig € 10,-. Kinderen t/m 18 jaar worden kosteloos ingeschreven. Indien een toekomstige uitvaart door ons wordt georganiseerd, schrijven wij € 200 + uw inschrijfgeld van € 10 af op de totale uitvaartnota.

Het registreren biedt nog meer voordelen:

  • U wordt op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in de uitvaartbranche
  • U ontvangt gratis een map voor uw persoonlijke uitvaartpapieren
  • U ontvangt indien u wenst regelmatig onze nieuwsbrief
  • U krijgt gratis informatie over uitvaarten, testamenten, uitvaartverzekeringen, nalatenschappen en meer.

Uw registratie geeft helderheid over uw persoonlijke uitvaart in de toekomst.

Contact

Wilt u samen met ons in gesprek om uw uitvaart en wensen door te spreken? Neemt u dan gerust contact op!

Uw laatste wens in vertrouwde handen!
Maak kennis
Op dit moment hulp nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar

Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met ons uitvaartteam voor algemene vragen of adviezen? Bel ons voor een afspraak of stuur dit contactformulier.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies. Klik ook op de knop Meer om meer gedetailleerde informatie, gebruiksvoorwaarden en privacybeleid te bekijken.